Pàgines

13 de gen. 2013

Over the Moon

OVER THE MOON
(al Almeria Teatre)





Jo vaig descobrir a en Jonathan Larson arrel del musical Rent i ja només al començament de l’obra, amb l’arrencada del tema Season of Love* (“525.600 moments passats fins ara. Com mesures un moment?” diuen els cantants) quedes garratibat. No m’estranya que el gran Stephen Sondheim tingués apadrinat al jove compositor i lletrista. La llàstima és que va morir massa jove, abans de complir els 36 anys. No va veure ni l’estrena de Rent. I a que ve l’apunt històric?
Doncs que al Almeria Teatre estan fent una obra titulada Over the Moon, amb el subtítol “La vida amb les notes de Jonathan Larson”, un repàs de l’obra de l’autor: Tick, Tick... Boom! i l’esmentada Rent, i ho estan fent molt bé. Quatre cantants, Víctor Estévez, Elena Gadel, Ivan Labanda i Patrícia Paisal, amb el suport del pianista i a la vegada director musical Xavier Torras posen en escena els temes del músic nord-americà, que per cert no fa una música precisament fàcil. I se’n surten amb nota alta.
Un bon espectacle pels amants dels musicals, tot i que no ho és; és un recull, tot i que els cantants interpreten. L’Almeria pràcticament ple –cosa difícil avui– i el públic s’ho ha passat molt bé. Aplaudiments a dojo i als intèrprets se’ls veia molt contents. Naturalment, al final de l’espectacle un dels cantants ha tingut un record per l’Anna Lizaran
Nota final lligada amb el mateix fet. Quan tornava a peu pel carrer Montseny, a la vidriera del Lliure hi havia una pantalla amb una imatge de l’Anna i a sota, al terra de la vorera un munt d’espelmes enceses.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada